Jachthaven

Jachthaven Camping Beusichem vindt u langs de Lek aan de noordkant van het gelijknamige Gelderse plaatsje. Het is een gemoedelijke plek met veel groen waar het voor campinggasten en watersporters goed vertoeven is.

In de haven vindt u 100 aanlegplaatsen voor boten met een maximale lengte van 20,00 m en een maximale diepgang van 2,00 m. Op het haventerrein vindt u sanitaire voorzieningen en grasvelden waar u met een stoeltje van het mooie uitzicht kunt geneten. Tegenover de ingang van de haven vindt u restaurant ’t VeerHuys met een gevarieerd menu.

Daarnaast biedt de haven een verscheidenheid aan diensten aan waaronder ligplaatsen verhuur, passantenhaven, winterstalling op de wal, winterstalling in het water en zomerstalling op de wal. Dankzij haar ligging heeft de jachthaven een ideale uitvalsbasis voor verschillende vaargebieden. Vaargebieden als Amsterdam-Rijnkanaal, Nederrijn en Lek in maximaal een uur te bereiken. Zoekt u in de buurt van Beusichem een ligplaats, passantenhaven, winterstalling of een zomerstalling dan bent u bij Camping Jachthaven Beusichem aan het goede adres.